Izvor: BSC HAPPY
04.02.2023 u 18:21
0

VOJVODINA IZNENADILA ZVEZDU Remi na „Marakani“ u utakmici posvećenoj Siniši Mihajloviću!

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine odigrali su utakicu bez pobednika 1:1 (1:1) u 20. kolu Superlige Srbije.

Utakmica je, prema dogovoru dva kluba, održana u čast nedavno preminulog Siniše Mihajlovića, koji je svojevremeno nastupao za oba kluba. Sve bilo u znaku Mihe, od dresova, koreografije sa njegovim likom, uključujući i pesme navijača.

Arijana Mihajlović se oglasila povodom spektakla na „Marakani“: Evo kakvu poruku je poslala „delijama“!

Crvena zvezda preuzela je inicijativu na početku meča. Videlo se da „crveno-beli“ nameravaju da upišu sva tri boda u nastavku šampionata. Nizale su se prilike fudbalera zvezde. Prvu je propustio Pešić, Kanga je pogodio prečku, a prvi do prednosti ipak dolaze fudbaleri Vojvodine.

TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

Mladi napadač „lala“ Uroš Kabić savladao je Borjana u 25 minutu, ali je slavlje gostiju trajali svega tri minuta.

Aleksandar Katai je u 28. minutu fenomenalnim udarcem iznenadio golmana Vojvodine Carevića i postavio ispostavilo se konačan rezultat.

OPROŠTAJ OD LEGENDE Navijači Crvene zvezde i Vojvodine oprostili su se od Mihajlovića uoči derbija 20. kola Superlige! (VIDEO)

Crvena zvezda je vidno bila bolji rival na ovom duelu, ali je ključan problem predstavljala loša realizacija ukazanih prilika, pa su dve ekipe iz ovog duela odnele po bod.

TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter