Izvor: tanjug
06.08.2020 u 20:10
0

Aleksandar Lukašenko : PODMETNULI su mi KORONU!

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je da se nije slučajno razboleo od korona virusa, već mu je, kako tvrdi, bolest „podmetnuta“.

– Podmetnuli su mi virus korona. Sada to istražujemo- rekao je Lukašenko.

PROČITAJTE JOŠ

Prva ispovest Lava Pajkića posle smrti majke: Bilo je STRAŠNO!

DURI SE KAO DETE, LJUBOMORAN JE NA SVE: Ovaj HOROSKOPSKI znak je TOKSIČAN za partnerski odnos!

ŽIVA VATRA: Žena srpskog fudbalera pleni lepotom gde god se pojavi! (FOTO)

– Nikada nismo negirali postojanje korona virusa, nego su tako interpretirali mediji. Kako bi neko mogao da porekne nešto što zaista postoji? To je prva stvar, a drugo – zbog činjenice da smo s tim u vezi bili veoma oprezni, virus se razvijao sporije nego kod ostalih. Čak znam i imena dvoje ljudi koji su ga doneli. Ja sam morao sve to da uradim. Sve sam kontrolisao. Mogu i da me ubiju, ali nigde neću bežati- rekao je Lukašenko.

On je naglasio da je bolest preležao „na nogama“ i da je imao lakšu kliničku sliku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter