Izvor: Alo
06.06.2022 u 08:07
0

AMERIČKI AMBASADOR PORUČUJE: Moskva i Vašington moraju da nastave saradnju

– Moskva i Vašington ne mogu u potpunosti da se razdvoje – rekao je danas američki ambasador u Moskvi DŽon Saliven u intervjuu za rusku agenciju TASS.

– Ne možemo samo da prekinemo diplomatske odnose i jednostavno ne razgovaramo. Mi u najmanju ruku svaki dan sedimo jedni pored drugih u Savetu bezbednosti Ujedinjenih nacija u Njujorku – poručio je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

BAJDEN NE TREBA DA PUTUJE U RIJAD Kongresmen Šif o mogućoj poseti predsednika SAD Saudijskoj Arabiji: „Sa princom Mohamedom bin Salmanom ne bih se ni rukovao“!

Kako je rekao, bez obzira na sve, bolje je da razgovaraju jedni sa drugima u SB UN, kao i da bi trebalo da imaju ambasade.

– Ovo je minimum. Ovo je osnovno. Trebalo bi da imamo ambasade u Moskvi i Vašingtonu, a ne samo rusku misiju pri UN – kazao je američki ambasador u Moskvi.

Takođe je rekao da moraju da nastave da sarađuju jedni sa drugima, uprkos mnogim spornim pitanjima koje imaju.

– Vidimo se, pričamo i predstavljamo svakodnevno u Njujorku. To je minimum – naglasio je Salivan.

Dodao je da bi Rusija i SAD mogle da zatvore svoje ambasade, ali i da niko u Vašingtonu to nije predložio.

Odgovarajući na pitanje da li bi ambasade dve zemlje mogle da budu zatvorene, izrazio je mišljenje da bi to bila velika greška.

Poručio je da se „teško može naći iko u američkoj vladi ko je predložio njihovo zatvaranje“, kao i da bi se zatvorila ambasada u Moskvi ukoliko ne bude bilo bezbedno da se nastavi sa radom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter