Izvor: Alo.rs
08.03.2023 u 20:52
4

AMERIČKI OBAVEŠTAJAC IZNOSI ŽESTOKE PROGNOZE, RAT U ZAVRŠNOJ FAZI!?: „Rusi će SAMLETI Ukrajince u PRAH“

Sukob u Ukrajini ulazi u završnu fazu, ovo je izjavio na svom Jutjub blogu penzionisani obaveštajni oficir Korpusa marinaca Sjedinjenih Američkih Država Skot Riter.

Skot Riter ističe da će tokom ove faze ruska vojska početi da „cepa” lance snabdevanja Oružanih snaga Ukrajine.

– Sukob ulazi u završnu fazu. Jedna od ruskih strategija je da OSU samelje u prah, a ključna komponenta ovog procesa je uništavanje logistike. Ukrajincima ponestaje municije, tenkova, ali i sve ostalo, pa Zelenski moli za oružje i kaže: Ako mi sve ovo ne date da se borim, onda ćete to morati da uradite vi, sinovi i kćeri Amerike, saopštio je ekspert.

DELOVAO PO NAREĐENJU SBU: Saboter uhapšen u Belorusiji priznao da je radio po nalozima iz Ukrajine i izvršio napad dronom!

U februaru je Riter predvideo predaju Oružanih snaga Ukrajine do oktobra ove godine. Prema rečima bivšeg obaveštajca, Ukrajina će prestati da dobija zapadnu opremu do sredine leta, a Кijev će biti poražen na jesen.

Prema rečima bivšeg savetnika šefa Pentagona, pukovnika Daglasa Mekgregora, američki predsednik Džo Bajden moraće da prizna grešku koju je napravio u Ukrajini i pristane na mirovni sporazum sa Moskvom , inače će ruska vojska preći Dnjepar i zauzeti Кijev.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “AMERIČKI OBAVEŠTAJAC IZNOSI ŽESTOKE PROGNOZE, RAT U ZAVRŠNOJ FAZI!?: „Rusi će SAMLETI Ukrajince u PRAH“”

  1. Руска војска ће у сваком случају прећи Дњепар и узети Кијев.Сигурно неће дозволити сатанистима да вшљају по Лаври.

    11
    0
    Odgovori
  2. PA TAKO BI TREBALO DA BUDE A KADA SAD I ZAPAT UDARAJU PO IRAKU VIJATMAMU LIBIJI SIRIJI PA JOS STO NIKO NEMOZE U SVIJETU OPROSTITI STA SU SAD U HIROSIMI PA DALI TUJ IMA SUVERENITET JEDNE JUGOSLAVIJE I ZNAMO KAKO JE NATO TUKO BES SAVJETA BEZBJEDNOSTI ITD NEKA DOSO JE I TOJ SAD KRAJ I ZAPADU

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter