Izvor: Sputnjik
24.10.2023 u 17:45
1

AMERIKA NAS GURA U TREĆI SVETSKI RAT, NAKON NJEGA SE NEĆEMO OPORAVITI!!! ILON MASK BASTION ISTINE NA ZAPADU!

 - Mislim da mi, a da toga nismo svesni, idemo ka Trećem svetskom ratu, donoseći glupe odluke jednu za drugom - rekao je Mask u podkastu objavljenom na njegovoj stranici na Iksu (bivšem Tviteru).

Prema rečima Maska, politički kurs koji je izabrao Vašington „gura Rusiju i Iran da uđe u savez sa Kinom“, koji zajedno predstavljaju impresivnu protivtežu Zapadu. Ukoliko se sukobe interesi ove dve strane, treba očekivati „bitku velikih razmera” u kojoj koalicija predvođena SAD neće imati „prednost u industrijskoj snazi” koja bi mogla da obezbedi pobedu u borbama.

 – Rusija ima sirovine, a Kina industrijski potencijal, što je, iskreno, idealna kombinacija sa tačke gledišta rata – rekao je Mask i pozvao vlasti SAD da napuste politiku konfrontacije.
 – Ovo je nerazumno, i mislim da će dovesti do ogromnog rizika za civilizaciju… Moguće je da se nikada nećemo oporaviti od trećeg svetskog rata. I mislim da u ovom trenutku taj rizik ubrzano raste – zaključio je biznismen.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “AMERIKA NAS GURA U TREĆI SVETSKI RAT, NAKON NJEGA SE NEĆEMO OPORAVITI!!! ILON MASK BASTION ISTINE NA ZAPADU!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter