Izvor: Tanjug
30.06.2022 u 22:13
0

AMERIKANCI OTKRILI DETALJE PREGOVORA SA IRANOM „U najboljem slučaju kao gaženje po vodi, u najgorem kao kretanje unazad!“

Šanse za oživljavanje iranskog nuklearnog sporazuma iz 2015. su gore nakon indirektnih američko-iranskih pregovora u Dohi nego pre razgovora, izjavio je visoki američki zvaničnik.

„Dohu biste u najboljem slučaju mogli opisati kao gaženje po vodi, u najgorem kao kretanje unazad. Ali u ovom trenutku gaženje po vodi je za sve praktične svrhe kretanje unazad“, istakao je on za Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zvaničnik nije želeo da zalazi u detalje pregovora u Dohi, u kojima su se zvaničnici Evropske unije kretali između dve strane pokušavajući da ožive sporazum o zajedničkom sveobuhvatnom akcionom planu (JCPOA) iz 2015. prema kojem je Iran ograničio svoj nuklearni program u zamenu za ublažavanje sankcija.

„VREME JE DA SE KAŽE DA“ Šarl Mišel pozdravio je predlog Francuske koji bi omogućio otvaranje pregovora o pristupanju Severne Makedonije Uniji!

„Njihovi nejasni zahtevi, ponovno otvaranje rešenih pitanja i zahtevi koji očigledno nisu povezani sa JCPOA, sve nam sugeriše… da pravi razgovor koji mora da se održi jeste onaj između Irana i SAD kako bi se rešile preostale razlike“, rekao je američki zvaničnik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter