Izvor: Sputnjik
07.10.2023 u 20:01
0

ARMAGEDON SE ISPUNJAVA, ANTIHRIST JE ZAVLADAO!!! STOTINE MRTVIH U IZRAELU, GORI SVE, RANJENIH PREKO HILJADU!!! HITNO ZASEDANJE SAVETA BEZBEDNOSTI

Centar i jug Izraela su pod snažnom raketnom vatrom iz Gaze, a veruje se da je najmanje 200 osoba poginulo i više od 1100 ranjeno, prenose izraelski mediji.

 Izraelska vojska saopštila je da je pokrenula kontraterorističku operaciju u Pojasu Gaza pod nazivom „Gvozdeni mačevi“. Premijer Izraela Benjamin Netanijahu – izjavio je da je Izrael u ratnom stanju.
S druge strane, palestinsko ministarstvo zdravlja je saopštilo da je u napadu na pojas Gaze do sada poginula 198 osoba, a da je ranjeno njih više od 1.600.
Za sutra je zakazana vanredna sednica Saveta bezbednosti UN.
Vojno krilo Hamasa saopštilo je da je tokom dana izvelo udare na više od 50 izraelskih vojnih položaja dok je predstavnik izraelske vojske saopštio da se borbe vode trenutno u 22 naselja i u dve oblasti gde se drže taoci.
Izraelski ministar odbrane Joav Galant saopštio je da je teroristička grupa Hamas napravila ozbiljnu grešku kada je pokrenula iznenadni napad na Izrael raketnim napadima infiltrirajući se u gradove na granici sa pojasom Gaze.
„Hamas je jutros napravio tešku grešku i započeo rat protiv države Izrael. Izraelski vojnici se bore protiv neprijatelja na svim mestima infiltracije. Izrael će pobediti u ovom ratu“, naveo je Galant u izjavi koja je dostavljena iz njegovog kabineta.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter