Izvor: BSC HAPPY
26.01.2023 u 07:01
3

BAHATI UKRAJINCI VEĆ IMAJU NOVE ZAHTEVE: „Osim nuklearnog oružja, ne postoji ništa što nećemo dobiti“

Ukrajina kaže da će se sada zalagati za zapadne borbene avione četvrte generacije kao što je američki F-16 nakon što je obezbedila desetine vrhunskih borbenih tenkova od NATO saveznika.

Ukrajina je dobila ogroman podsticaj za svoje trupe pošto su Sjedinjene Države i Nemačka objavile da će Kijevu da obezbede teške tenkove.

– Sledeća velika prepreka sada će biti borbeni avioni, rekao je Jurij Sak, koji savetuje ministra odbrane Oleksija Reznikova.

On je poručio da su do sada dobili sve što su tražili, iako je na početku odgovor bio negativan.

– Nisu hteli da nam daju tešku artiljeriju, onda jesu. Nisu hteli da nam daju HIMARS sisteme, a onda jesu. Nisu hteli da nam daju tenkove, sada nam daju tenkove. Osim nuklearnog oružja, ne postoji ništa što nećemo dobiti, rekao je Sak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nemački kancelar ipak tvrdi da odstupanja neće biti, i da je bio i više nego jasan kada je rekao da borbeni avioni neće kročiti u Ukrajinu.

– Jasno sam već stavio do znanja da ne govorimo o borbenim avionima, a sada opet to ponavljam, rekao je on.

Zelenski se zahvalio Šolcu i nemačkim prijateljima: „Odluka o isporuci „Leoparda“ važna i pravovremena!“

Šolc je dodao:

– Nećemo slati kopnene trupe ni pod kojim okolnostima. Rekao sam da neće biti direktnog učešća NATO vojnika u ratu u Ukrajini. Toga do sada nije bilo i neće biti ni ubuduće. I svi se mogu osloniti na to, poručio je Šolc.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “BAHATI UKRAJINCI VEĆ IMAJU NOVE ZAHTEVE: „Osim nuklearnog oružja, ne postoji ništa što nećemo dobiti“”

  1. НАТО трупе су стигле у Украјину много пре Руса,они се припремају од 2014 године.

    0
    1
    Odgovori
  2. Šolc laže. I cijeli NATO laže otkad postoji. Rusi bi konačno trebali da okrenu ciljevi prema pravom neprijatelju. Bilo bi teže ali bi prije završilo.

    0
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter