Izvor: Tanjug
10.08.2022 u 20:29
0

BAJDEN IDE NA ODMOR Predsednik SAD za svoj odmor izabrao je destinaciju koju je redovno posećivao dok je bio potpredsednik!

Nakon što je ozdravio od kovid-19, predsednik SAD Džozef Bajden odlazi na ostrvo Kijavu u Južnoj Karolini, gde će provesti veći deo sledeće nedelje u golf rizortu na obali okeana, koji je posećivao u prošlosti.

Bajden je proveo mnogo vikenda u svojim domovima u Delaveru, u Vilmingtonu i Rehobot Biču, ali nije bio na ostrvu Kijava od kada je preuzeo dužnost u januaru 2021. godine preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bio je bio redovan posetilac ostrva koje se nalazi južno od Čarlstona dok je bio potpredsednik.

Zvaničnik Bele kuće potvrdio je da će Bajden otputovati na ostrvo Kijavu, ali nije precizirao koliko će dugo biti tamo niti gde će boraviti.

U rizortu se nalaze luksuzni hoteli i različite kuće koje se mogu iznajmiti.

TRAMP SE OGLASIO NAKON SUĐENJA Bivši predsednik SAD poručio je: „Banana republika!“

Bajden (79) je upravo ozdravio od kovid-19 i juče je još kašljao.

Američkci predsednici su ranije održavali konferencije za novinare pre nego što bi otišli na svoje tradicionalne avgustovske odmore, ali Bajden tako nešto nije imao u svom rasporedu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter