Izvor: Tanjug
15.04.2023 u 08:36
1

BAJDEN ODLUČAN U SVOJOJ NAMERI: Sigurno je da će se kandidovati za drugi mandat!

Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je na kraju svoje posete Republici Irskoj da je odlučio da se kandiduje za drugi predsednički mandat i potvrdio da će svoju kandidaturu formalno objaviti "relativno uskoro".

– Objavićemo to relativno brzo, ali samo putovanje u Irsku ojačalo je moj osećaj optimizma u vezi sa onim što se može učiniti, rekao je Bajden novinarima na kraju svog putovanja u Irsku.

Agencija navodi da su, iako brojne Bajdenove pristalice nisu sigurne da li je 80-godišnji predsednik, jedan od najstarijih svetskih lidera, zaista sposoban da se posveti drugom četvorogodišnjem mandatu u Beloj kući, bliski saradnici i saveznici, daleko od očiju javnosti, već počeli da preduzimaju korake za uspostavljanje infrastrukture kampanje i prikupljanje sredstava.

POSETA IRSKOJ GA JE DUBOKO DIRNULA: Bajden se poklonio pred pločom posvećenoj njegovom preminulom sinu Bou!

Bajden bi na kraju drugog predsedničkog mandata imao 86 godina, što je devet godina više u poređenju sa prosečnim životnim vekom muškaraca u SAD.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BAJDEN ODLUČAN U SVOJOJ NAMERI: Sigurno je da će se kandidovati za drugi mandat!”

  1. POGLEDAJ TE STA RADE MOCNICI A STO SU SIROMASNI U GLAVU PA I U NOGE OCE PASTI PA SE POZDRAVLJA SA NEVIDLJIVIM NIJE BITNO TO JE TA PRAVDA I AKO JE GLAVA SUPLJA SVIM SAVETNICIMA NJEGOVIM

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter