Izvor: Kurir.rs
14.04.2023 u 20:02
1

POSETA IRSKOJ GA JE DUBOKO DIRNULA: Bajden se poklonio pred pločom posvećenoj njegovom preminulom sinu Bou!

Predsednik SAD je više puta sa strašću govorio o svom irskom poreklu i govoreći u parlamentu u četvrtak posetu Irskoj je opisao kao "jednu od velikih počasti u mojoj karijeri".

Američki predsednik Džo Bajden poklonio se pred pločom posvećenoj njegovom preminulom sinu Bou, tokom posete hospiciju Mejo Roskomon u Kaslbaru, u irskom okrugu Mejo.

EVO KOJA JE TAČNA DIJAGNOZA DŽOZEFA BAJDENA? Predsedniku SAD prošlog meseca uklonjena lezija!

Ranije danas, Bajden je posetio katedralu u Noku i rasplakao se nakon neplaniranog susreta sa sveštenikom Frenkom O’Grejdijem koji je obavio sakrament pomazanja za Boa Bajdena, koji je preminuo od raka mozga 2015. godine.

Parohijski sveštenik Noka, otac Ričard Gibons, rekao je da kapelan koji je obavio poslednji obred nad Bajdenovim sinom Boom, sada radi u katedrali Gospe od Noka. „Govorio je o svojoj porodici i svojoj vezi sa svojom verom, kao i o svom sinu Bou koji je umro“, rekao je otac Gibons za Bi-Bi-Si (BBC).

Otac Gibons je rekao da je Bajden želeo da se sastane sa ocem O’Grejdijem „odmah“ – opisujući to kao emotivan trenutak za predsednika „Smejao se, plakao, to je pogodilo čoveka, mogli ste samo da vidite koliko mu je sve to duboko značilo“, naveo je Gibons i dodao da je spontano saznao da u katedrali radi sveštenik koji je dao poslednje pomazanje Bajdenovom sinu u Sjedinjenim Državama. Bajden bi posetom ovom okrugu trebalo da završi četvorodnevnu posetu Irskoj nakon što je danas popodne sleteo na aerodrom u Noku.

.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POSETA IRSKOJ GA JE DUBOKO DIRNULA: Bajden se poklonio pred pločom posvećenoj njegovom preminulom sinu Bou!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter