Izvor: BSC Happy
20.05.2023 u 16:03
0

BAŠAR AL ASAD PONIZIO ZELENSKOG: Ovim potezom pokazao šta misli FOTO

Sirijski predsednik Bašar al-Asad nije slušao govor Volodimira Zelenskog na samitu Arapske lige.

Tokom govora Zelenskog skinuo je slušalice sa simultanim prevodom

Juče smo pomenuli da je moguć susret dva predsednika, s tim što se zna i svima je u svetu jasno da je jedini iskreni saveznik Sirije bila i ostala Ruska Federacija.

ZELENSKI NA SAMITU ARAPSKE LIGE: Susret sa Putinovim najboljim drugom?

Ovakav nastup Bašara Al Asada ne čudi, zahvaljući Moskvi građanski rat u zemlji koju vodi Bašar je nakon 10 godina krvi i uništenja završen uspešno; pobunjenici su pobeđeni, a vlast Damaska čvrsto uspostavljena, sem na severu zemlje gde ostatak ustanika pod kontrolom Ankare.

Bašar je jedan od retkoh lidera koji je putovao u Moskvu od kada je rat u Ukrajini započeo. Prijateljstvo i savezništvo Damaska i Moskve manifestuje se i kroz ovaj potez „sirijskog lava“, kako se još naziva Bašar.

Sirija je posle deset godina izolacije ponovo deo Arapske lige, a povratak u arapski svet je deo jednog velikog projekta upravo kreiranog iz Pekinga i Moskve, koje zasad arbirtriraju među zavađenim arapskim zemljama, uključujući i Iran.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter