Izvor: ESPRESO
05.04.2024 u 13:04
1

ORBAN DIRLJIVO PRIČAO O JUGOSLAVIJI I SRPSKOM NARODU: Odlikovanje je odraz ljubavi i prijateljstva između dva BRATSKA naroda

Premijer Mađarske Viktor Orban se oglasio nakon što je u Banjaluci primio orden

Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je danas da je odlikovanje koje je primio u Banjaluci izraz prijateljstva i ljubavi između prijatelja.

„Dragi Milorade, dame i gospodo, odlikovanja su uglavnom znak poštovanja. Naravno, i ovo je znak poštovanja za mene, ali je još više nešto, što je moj prijatelj Milorad rekao prethodnih minuta, da je to i izraz prijateljstva i ljubavi između prijatelja“, rekao je Orban nakon što mu je predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uručio najviše odlikovanje Srpske – Orden Republike Srpske na ogrlici.

On je istakao da ne smatra to samo jednim državnim aktom nego da tu ima emocija i poverenja, kao optimizma u odnosu na zajedničku budućnost.

PATRIOTA“ OBORIO SU-27 KOD KRAMATORSKA: Neće NATO slati trupe u Ukrajinu

 

Orban je rekao da dugo posmatra Srbe i da se seća kako je bilo biti Srbin u vreme biše Jugoslavije.

On je istakao da poštuje način na koji Srbi traže i pronalaze svoje mesto u moderno doba.

Srbi i Mađari gde god živeli su susedi, jer iako naše države nisu susedne naši narodi jesu“, rekao je Orban.On je istakao da je uvek podržavao Srbe jer je stekao uverenje da je međunarodna politika prema njima nepravedna, prenela je Srna.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ORBAN DIRLJIVO PRIČAO O JUGOSLAVIJI I SRPSKOM NARODU: Odlikovanje je odraz ljubavi i prijateljstva između dva BRATSKA naroda”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter