Izvor: alo
05.04.2024 u 11:53
1

RUSIJA NEĆE ZABORAVITI KO JE POMAGAO UKRAJINU! SLEDEĆI NA SPISKU SU SPONZORI: Zaharova zapretila, pročitajte saopštenje Ministarstva odbrane Rusij

Zvanićna predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova izjavila je da je ruski ministar odbrane Sergej Šojgu razgovarao sa francuskim kolegom Sebastijanom Lekornuom „dostojanstveno i službeno“, a ne kako je to okarakterisao francuski predsednik Emanuel Makron

Ona se osvrnula na izjavu predsednika Makrona koji je nakon telefonskog razgovora Šojgua i Lekornua rekao da je ruski ministar razgovarao sa francuskim kolegom „čudno i preteće“.

– Nije „čudno i preteće“, nego dostojanstveno i službeno. Pročitajte saopštenje Ministarstva odbrane Rusije. Ali Rusija ne namerava da štedi one koji sponzorišu bezakonje kijevskog režima – to je sigurno – saopštila je Zaharova.

CIA ZNA DA SPASA NEMA! UKRAJINA IDE NA POLA: Rusija pobeđuje, tu ništa ne može da se promeni!

 

Telefonski razgovor Lekornu i Šojgua, koji je inicirao Pariz, obavljen je u sredu. Kako je saopštio ruski vojni resor, francuski ministar je tokom razgovora „uporno pokušavao da ubedi ruskog kolegu da Kijevi i zapadne zemlje nisu umešani u teroristički napad“ u „Krokus siti holu“, prebacujući svu krivicu na DAEŠ* (teroristička organizacija, zabranjena u Rusiji).

Strane su razgovarale i o mogućem slanju francuske vojske u Ukrajinu. Šojgu je upozorio svog kolegu na probleme sa kojima će se Pariz suočiti u slučaju realizacije tih planova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RUSIJA NEĆE ZABORAVITI KO JE POMAGAO UKRAJINU! SLEDEĆI NA SPISKU SU SPONZORI: Zaharova zapretila, pročitajte saopštenje Ministarstva odbrane Rusij”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter