Izvor:
05.04.2024 u 10:40
0

SNEŽNA OLUJA U AMERICI RUŠI SVE PRED SOBOM: Više poginulih i povređenih, nema struje, zatvorene škole, otkazani letovi…

Nekoliko osoba je poginulo i povređeno u odvojenim incidentima u Njujorku, Pensilvaniji i Nju Hempširu, kada je oluja praćena jakom kišom i snežnim padavinama pogodila severoistok SAD.

Snažan vetar i obilne padavine rušile su drveće i dalekovode, a u jednom trenutku je skoro 700.000 domova i preduzeća ostalo bez struje, prenosi AP.

Najviše korisnika ostalo je bez struje u Mejnu i Nju Hempširu, a lokalni zvaničnici rekli su da je do oštećenja i rušenja dalekovoda došlo zbog jakog, mokrog snega.

MEDVEDEV DAJE BONUS ZA SVAKOG LIKVIDIRANOG NATO VOJNIKA! HOĆETE DA SE IGRATE SS TRUPA? NIJE PROBLEM, PROĆI ĆE ISTO: Isti tretman kao za Hitlerove vojnike jer razlike nema!

 

Žena je poginula kada je u sredu drvo, koje je iščupao vetar jačine do 80 km/h, palo na njen automobil u predgrađu Njujorka, a druga žena je preminula u četvrtak, u požaru u Nju Hempširu, nakon eksplozije gasa u kući, do koje je, kako se veruje, došlo kada je na kuću palo drvo zbog nevremena. Njena ćerka je tom prilikom povređena i ona je hospitalizovana, saopštile su vlasti, a prenosi CBS njuz.

Još dve osobe poginule su u sredu u Pensilvaniji kada se drveće srušilo od jakog vetra.

Ranije je u Oklahomi poginula i žena koja se za vreme jake kiše skrivala unutar odvodne cevi, kao i žena u predgrađu Filadelfije na čiji je auto palo drvo koje je oborio vetar i još jedna osoba koja je učestvovala u saobraćajnoj nesreći u Kentakiju, navodi AP.

Desetine letova u ovom regionu je otkazano ili odloženo, a mnoge škole i javne ustanove su zatvorene u severnim oblastima SAD.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter