Izvor: Sputnjik
09.07.2023 u 18:00
3

IZGLEDA DA JE BELA KUĆA BAŠ BELA: AFERA „BELI PRAH BAJDENOVOG SINA“

Otkriće belog praha u kom je „utvrđeno prisustvo kokaina“ u Bajdenovoj rezidenciji u Beloj kući, noć uoči nacionalnog praznika 4. jula, još jedna je blamaža prvog čoveka SAD. Budući da je neposredno pre skandala sin Hanter posetio oca, osnovano se sumnja da su se prvi otac i sin Amerike opustili uz bili prah, u blizini crvenog dugmeta.

Otkad je Džozef Bajden „demokratski izabran“ za predsednika Sjedinjenih Američkih Država, još uvek najmoćnija svetska sila iz dana u dan sve manje je svetski policajac, a sve više globalna sprdnja.

Žurka u Beloj kući: Crveno dugme i beli prah

To je pokazala i vest zbog koje su 4. jula, na nacionalni praznik Sjedinjenih Država „gorele mreže“. Praznik je dočekan u Beloj kući više svečano nego radno, jer je noć uoči vatrometa tajna služba „na teritoriji Bele kuće“ pronašla je beli prah u kom je naknadnim testovima „utvrđeno prisustvo kokaina“.

„BOLESNI STARAC BAJDEN MAMI KIJEV U NATO TO ZNAČI 3. SVETSKI RAT“: MEDVEDEV rekao kako je pred nama „NUKLEARNI ARMAGEDON“

Posle otkrića sumnjive supstance, zvaničnici koji su se nalazili u Beloj kući nakratko su bili evakuisani. Američki predsednik u vreme otkrića belog praha nije bio u Beloj kući, istraga je još uvek u toku, a mediji su u međuvremenu objavili da se kokain pojavio u Bajdenovoj rezidenciji.

Prema „Njujork postu“, Hanter Bajden, sin američkog predsednika od ranije poznat organima gonjenja kao korisnik ne samo kokaina, već i drugih narkotika, bio je prisutan u Beloj kući neposredno pre nego što je pronađen beli prah, a potom je sa ocem otišao u Kemp Dejvid gde su proslavili praznik.

Reakcije širom planete mogle bi se svesti na onu narodnu – da nije tragično, bilo bi komično. A tragično je da tragičnije ne može biti jer je Bajden, čovek kome je dostupno „crveno dugme“, osim po mudroj politici prema Ukrajini koja samo što nije dovela do Trećeg svetskog rata, poznat i po brojnim gafovima kojima je posramio i najuglednije seoske budale širom planete.

VAGNER STIŽE U BELORUSIJU: LUKAŠENKO ih dočekuje

Bez obzira što je posle opsežnog lekarskog pregleda proglašen zdravim i sposobnim za dužnost i ocenjen kao „zdrav i snažan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “IZGLEDA DA JE BELA KUĆA BAŠ BELA: AFERA „BELI PRAH BAJDENOVOG SINA“”

  1. Ehhh cuj afera, kod nas predsednik brani vlasnika poljoprivrednog gazdinstva koji gle cuda u trenutku pretresa ima 23 TONE marihuane “ recima “ u Holandiji je dozvoljena marihuana „.

    0
    0
    Odgovori
  2. Americki gradjani se moraju dignuti i sa proteste smeniti nametnutog nesposobnog i bolesnog predsednika Amerike kojeg je duboka drzava postavila sa kradjom i falsifikovanje izbore. Moraju vratiti predsednika Trampa her su ga smenili lazima i falsifikatom. Veoma sramno za nekad uglednoj Americi doveli su Ameriku do toga da gledamo i neverujemo svoim ocima bruka i sramota.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter