Izvor: BSC Happy
04.02.2023 u 11:14
0

ODGOVOR ĆE BITI BRZ, TEŽAK I UBEDLJIV: Medvedev objasnio da Rusija u zavisnosti od prirode pretnji može da koristi sve vrste oružja!

Odgovor Moskve na udare Kijeva, na Krim ili bilo koji drugi ruski region, će biti težak i ubedljiv.

Odgovor Moskve na udare Kijeva, na Krim ili bilo koji drugi ruski region „duboko“ unutar zemlje može biti bilo kakav, ali će biti težak i ubedljiv, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev u intervjuu za Nadanu Fridrihson, koji je objavila na svom Telegramu.

– Naš odgovor može biti bilo kakav – rekao je Medvedev, odgovarajući na pitanje, i dodao:

MEDVEDEV PROREKAO SUDBINU UKRAJINE: „Nesrećna kolonija koju čeka organska SMRT zahvaljujući Zapadu!“

– Predsednik Rusije rekao je to definitivno.

Medvedev je objasnio da Rusija sama sebi ne postavlja nikakva ograničenja i, u zavisnosti od prirode pretnji, može da koristi sve vrste oružja, „u skladu sa našim doktrinarnim dokumentima, uključujući i Osnovne principe nuklearnog odvraćanja“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Uveravam vas: odgovor će biti brz, težak i ubedljiv – dodao je Medvedev.

Prema ruskoj nuklearnoj doktrini, Rusija može da upotrebi nuklearno oružje ako se nuklearno ili druga vrsta oružja za masovno uništenje upotrebi protiv Rusije ili njenih saveznika, ako dobije proverene informacije o pokretanju balističkih projektila za napad na Rusiju ili njene saveznike, u slučaju uticaja neprijatelja na objekte, od vitalnog značaja za odgovor na nuklearno dejstvo i u slučaju konvencionalne agresije na Rusiju, ako je ugroženo samo postojanje države.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter