Izvor: tvzvezda.ru
27.01.2024 u 01:59
0

HTELI STE DOKAZ, EVO VAM DOKAZ: Rusi objavili snimak o obaranju „iljušina“ (VIDEO)

Na snimku se vidi konvoj automobila, uključujući kombije sa posebnim oznakama, kako se kreće ka avionu.

Istražni komitet Rusije objavio je snimak ukrajinskih ratnih zarobljenika kako se ukrcavaju u avion Il-76, koji su 24. januara oborile Oružane snage Ukrajine a koji se srušio u Belgorodskoj oblasti.

Na snimku se vidi konvoj od šest vozila koja se kreće ka avionu, uključujući kombije sa posebnim oznakama (šema boja).

„NAPAD NA IL-76 JE ZLOČIN“: Putin izneo jasan stav o oborenom avionu

Konvoj putuje sa upaljenim trepćućim svetlima i svetlima upozorenja. Zatim kombiji jedan po jedan dolaze do Il-76, ljudi izlaze iz njih i ulaze u avion.

Prethodno je Vladimir Putin naložio ruskom istražnom komitetu da što više podataka objavi o padu Il-76. Prema preliminarnim podacima, vojni transporter je oboren projektilom iz sistema PVO koji se nalazi u oblasti Harkov. Predsednik je dodao da je Kijev svestan da su se u Il-76 nalazili ratni zarobljenici koji se vode na razmenu. Međutim, avion je namerno oboren.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter