Izvor: Tass
30.01.2024 u 20:38
0

CRNA KUTIJA POTVRDILA: Iljušin srušen namerno, nema govora o slučajnom padu

Podaci dobijeni sa snimača glasa i podataka o letu vojnog transportnog aviona Iljušin-76 koji je ukrajinska vojska oborila iznad Belgorodske oblasti potvrđuju spoljni udar, rekao je zvanični izvor za TASS.

„Podaci iz crnih kutija isključuju sve moguće verzije pada Iljušin-76 i potvrđuju da je avion bio podvrgnut spoljnom udaru. Drugim rečima, oboren je u vazduh. Sve je očigledno“, rekao je izvor.

On je dodao da se nastavlja analiza podataka o crnim kutijama.

„Ovaj posao je pri kraju. Nema žurbe“, rekao je zvaničnik.

Ruski vojni transportni avion Il-76 sa 74 osobe, uključujući 65 ukrajinskih zarobljenika, koji je trebalo da budu razmenjeni u razmeni zarobljenika, oborili su ukrajinski vojnici iznad ruske oblasti Belgorod koja se graniči sa Ukrajinom 24. januara. Svi koji su bili u njemu su poginuli. . Rusko ministarstvo odbrane je incident opisalo kao teroristički napad. Prema ministarstvu, Kijev je bio svestan da avion prevozi zarobljenike koji su trebalo da budu razmenjeni na kontrolnom punktu Kolotilovka i da je n

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter