Izvor: BSC Happy
06.04.2023 u 10:08
1

ERDOGAN BESAN: „Podla dela protiv muslimana u Izraelu neću dozvoliti!“

Turski predsednik Erdogan osudio je u sredu raciju izraelske policije na džamiju Al-Aksa u Jerusalimu, koja je dovela do sukoba sa vernicima, nazivajući takve radnje u kompleksu džamije "crvenom linijom" za Tursku.

– Osuđujem podla dela protiv prve kible muslimana u ime moje zemlje i naroda i pozivam da se napadi zaustave što je pre moguće –  rekao je Erdogan.

RAT IZRAELACA I PALESTINACA: Poletele rakete iz Gaze!

Incident se dogodio tokom muslimanskog svetog meseca Ramazana i uoči jevrejske Pashe, izazivajući strah od daljeg nasilja u džamiji, žarištu izraelsko-palestinskog sukoba. „Ime tome je politika represije, politika krvi, politika provokacija.

Turska nikada ne može ostati tiha i nepomična pred ovim napadima“, rekao je Erdogan. „Stati ruku na džamiju al-Aksa i gaziti svetost Haram al-Šarifa za nas je crvena linija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ERDOGAN BESAN: „Podla dela protiv muslimana u Izraelu neću dozvoliti!“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter