Izvor: BSC HAPPY
01.02.2023 u 18:23
0

„FRONTALNI UDAR NA SVE ŠTO JE RUSKO“ Moskva poziva evropske političare da zaustave progon predstavnika Ruske pravoslavne crkve u inostranstvu!

Moskva poziva evropske političare da se vrate na pravni teren i zaustave progon predstavnika Ruske pravoslavne crkve u inostranstvu, rekao je u intervjuu za „Rusku pravoslavnu crkvu“ Genadij Askaldovič, specijalni izaslanik ruskog ministra spoljnih poslova za saradnju u obezbeđivanju prava na slobodu veroispovesti.

On je ranije rekao da posle početka specijalne operacije na Zapadu dolazi frontalni udar na sve što je rusko, uključujući i predstavnike Ruske pravoslavne crkve.

Prvi čovek NATO Jens Stoltenberg posetio Japan: „Danas isporučeno oružje Ukrajini može stvoriti uslove za sutrašnje mirno rešenje!“

„Želimo da podsetimo inicijatore ovakvih akcija da je Ruska pravoslavna crkva uvek zauzimala patriotski stav u našoj zemlji, ali je, kako je to uobičajeno u autoritativnoj i odgovornoj konfesiji, stajala i stoji van politike i uvek radila za mirno rešavanje problema koji nastaju između država“, rekao je diplomata.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter