Izvor: HAPPY BSC
24.01.2023 u 09:56
0

„GOREĆETE U PAKLU, DEMONI!“ Kadirov oštro osudio spaljivanje Kurana u Stokholmu

U Stokholmu, u Švedskoj, zapaljen je sveti Kuran ispred turske ambasade, izjavio je vođa Čečena Ramzan Kadirov.

Lider Čečenske Republike Ramzan Kadirov poručio je da je u Stokholmu, u Švedskoj, „neki ološ, koji je i lider danske satanističke partije, zapalio sveti Kuran ispred turske ambasade“.

– Samo oni koji su opsednuti đavolom, najpromrzliji zlikovci, u stanju su da zadiru u svete vrednosti, nazivajući to znakom protesta. Saopšteno je da je akcija dogovorena sa vlastima Stokholma, ali sam čvrsto uveren da je ovaj podli čin ne samo odobren, već, štaviše, pokrenut i plaćen od strane političkih snaga. U suprotnom, ovako očigledno prkosna provokacija nikada ne bi dobila odobrenje – napisao je Kadirov na svom Telegramu.

KADIROV OBJAVIO SNIMAK UKRAJINSKIH ZAROBLJENIKA: „Umesto obučenih vojnika, ratuju ljudi koji nikada nisu držali oružje u rukama“ (VIDEO)

Prema njegovim rečima, svako će požnjeti upravo ono što je posejao, a svi koji su umešani u ovaj podli trik osuđeni su na večno prokletstvo.

– Svi koji su umešani, to će jednog dana shvatiti, ali biće kasno. Gorećete u paklu, demoni. Nije slučajno što uvek tvrdim da je bukvalno ceo Severnoatlantski savez proizvod Satane, a mi se u Ukrajini borimo sa snagama ovog Iblisa. Sve što je u vezi sa NATO je čisto bezbožništvo. Ceo njegov tok je zasićen nevericom i širenjem kulta razvrata i zlih duhova. Zato ćemo biti još jači, još tvrđi, još tvrdoglaviji, još odlučniji i uporniji, nemilosrdno ćemo tući poslušnike NATO satanističke koalicije u Ukrajini – istakao je vođa Čečena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter