Izvor: tanjug
21.09.2021 u 12:28
0

GRČKI VATROGASCI LOKALIZOVALI POŽAR KOD ATINE: Poginule 102 osobe!

Grčki vatrogasci su lokalizovali veliki požar zbog koga su vlasti juče naredile evakuaciju delova mesta Nea Makri u blizini Atine.

PROČITAJTE JOŠAustralija odustala od kupovine podmornica od Francuske

Preko 150 vatrogasaca i dobrovoljaca borilo se vatrom tokom noći, dok su im se jutros pridružila dva aviona i helikopter, a grčki mediji izveštavaju da je nekoliko kuća na periferiji Nea Makri, 30 kilometara severoistočno od glavnog grada Grčke, pretrpelo štetu od požara, ali da nije bilo povređenih stanovnika ili vatrogasaca.

PROČITAJTE JOŠNEKOLIKO ZEMLJOTRESA UZDRMALO LA PALMU: Evakuisano više od 5.000 ljudi!

Za sada nisu poznati uzroci ovog požara, a tokom leta 2018.godine u požaru koji se veoma brzo širio u priobalnom odmaralištu Mati, u blizini mesta Nea Makri, uništeno je na desetine zgrada i poginule su 102 osobe, prenosi Katimerini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter