Izvor: agencije
06.03.2024 u 23:24
1

HAOS U ODESI : Ruska raketa eksplodirala blizu mesta gde se Zelenski sastao sa grčkim premijerom

Ruski projektil pogodio je Odesu dok se ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski sastao sa grčkim premijerom Kirijakosom Micotakisom u tom gradu.

Zelenski nije ranjen, ali je rekao da je bio dovoljno blizu da je video i čuo napad i potvrdio je da je više ljudi ubijeno i povređeno, prenosi CNN.

„Danas smo videli ovaj napad. Vidite sa kim imamo posla, nije ih briga gde udaraju. Znam da je danas bilo žrtava, još ne znam sve detalje, ali znam da ima mrtvih i ranjenih“, rekao je Zelenski iz Odese.

PUTIN O GLAVNOJ NEPRAVDI SADAŠNJEG SVETSKOG PORETKA: SAD su pustile duha iz boce, u svetu nema jednakih

Micotakis je rekao da je sa Zelenskim obilazio grad pre nego što je čuo sirene za vazdušni napad.

„Ubrzo nakon toga, dok smo ulazili u automobile, čuli smo veliku eksploziju“, rekao je Micotakis novinarima.

„Mislim da je to za nas najbolji, najživopisniji podsetnik da se ovde vodi pravi rat. Svaki dan je rat, koji ne pogađa samo front, vojnike, pogađa naše nevine sugrađane“, dodao je.

Rusija je mesecima gađala Odesu projektilima.

U subotu je u napadu ruskog drona na stambeni blok u Odesi poginulo 12 ljudi, uključujući petoro dece, saopštili su ukrajinski zvaničnici.

Zelenski je rekao da je napad ukazao na potrebu daljeg jačanja vazdušne odbrane zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HAOS U ODESI : Ruska raketa eksplodirala blizu mesta gde se Zelenski sastao sa grčkim premijerom”

  1. Džaba lažeš Zelenski.
    Poznato je da su Rusi svuda, pa i u Odesi gađali isključivo vojne ciljeve. Gađanje civilnih ciljeva je Kijevska specijalnost.
    I laganje pod NATO instrukcijama.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter