Izvor: Tanjug
05.09.2021 u 18:53
0

HAPŠENJE U ITALIJI:Pronađen Italijan osumnjičen za krađu nagrade na lutriji!

Italijanska granična policija na glavnom aerodromu u Rimu sprečila je danas ukrcavanje na let vlasnika duvanske radnje u Napulju, za kojeg se sumnja da je pobegao sa dobitnim tiketom za lutriju koju je ukrao od svog kupca, javljaju italijanski mediji.

Tiket koji dobija nagradu od 500.000 evra nije pronađen, a osumnjičeni je imao avionsku kartu za Kanarska ostrva, prenosi AP.

PROČITAJTE JOŠ:Amerikanci besni: BAJDEN NE MOŽE DA GOVORI BEZ PUŠKICA!

Muškarac, koji nije identifikovan, navodno je ukrao pobednički tiket i odvezao se na skuteru nakon što je kupac, jedna starija žena, u petak zatražila od prodavnice u radničkoj četvrti Napulja da potvrdi dobitak najveće nagrade u igri lutrije „Ogrebi i dobij“.

Italijanska poreska uprava zamrzla je sve tikete lutrije „Ogrebi i dobij“ koji su bili isporučeni pomenutoj duvanskoj radnji kako bi Sprečile njihovo ilegalno unovčavanje.

Još uvek traje potraga za dobitnim tiketom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter