Izvor: Tanjug
08.06.2023 u 10:29
1

HITAN SASTANAK: Orban sazvao sednicu Saveta odbrane zbog eskalacije u Ukrajini

Premijer Mađarske Viktor Orban sazvao je rano jutros sednicu Saveta odbrane, kako bi se razgovaralo o eskalaciji konflikta u Ukrajini, saopštio je Orbanov portparol Bertalan Havaši.

Na sastanku, Orban je rekao da, dok prekid vatre i mirovni razgovori treba da budu prioritet, borbe u rusko-ukrajinskom ratu su se rasplamsale preko noći.

ORBAN OSTAO ZALEĐEN: Pokušao da poljubi u ruku predsednicu Moldavije, pogledajte šta je ona uradila (VIDEO)

„Naš prioritet će i dalje biti mađarska bezbednost“, citirao je Havaši Orbana, preneo je MTI.

Na sastanku su učestvovali ministar odbrane Kristof Salaj-Bobrovnicki, ministar policije Šantor Pinter, sekretar vlade Antal Rogan i načelnik generalštaba mađarske vojske Gabor Borondi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HITAN SASTANAK: Orban sazvao sednicu Saveta odbrane zbog eskalacije u Ukrajini”

  1. Razuman , pravedan, hrabar ali sta ce on ako mu vetar naduva radioaktivne cestice od nacista , nikakva sednica Saveta odbrane ne moze da spase ni pravednu Madjarsku niti nekog drugog iz Evrope iako ti drugi podrzavaju psihopate , jedino preostaje da se ludaci uniste . Najgore je sto savetnici smatraju da ne moze doci ni do Engleske ni do Amerike ta radioaktivnost ali ako bi se tako nesto desilo a ne dolazi do savetnika onda treba uraditi da dodje i do njih . Mozda i ne cekati . Dal je bolje manje zlo ili vece zlo , manje zlo tu se racunaju oni koji rade na tome da ludaci rasprse radioaktivnost , vec su dali osiromaseni uranijum na dva mesta , jednomkod nas i sada u Ukrajini , zlo se pokazalo , a vece zlo bi bilo da se pusti da nad neduznima se rasprsi radioaktivnost , neka Orban dodje do toga on ima hrabrosti a mogao bi Erdogan po tom pitanju nesto da kaze moze i tamo da dune vetar .

    4
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter