Izvor: alo.rs
19.12.2023 u 11:16
0

IDF POGODILA BAZU SIRIJSKE VOJSKE: Objavljen snimak napada, Damask na meti izraelskih F-16

Izraelske odbrambene snage saopštile su da su pogodile položaje sirijske vojske kao odgovor na rakete ispaljene na sever Izraela.

IZRAELSKE SNAGE GREŠKOM UBILE TRI TAOCA: „Mislili smo da su pretnja“ (FOTO)

– Nekoliko raketa ispaljeno je iz Sirije od kojih su neke prešle granicu i pale na otvorena područja Golanske visoravni. Artiljerija je granatirala izvor vatre, a tenkovi su napali položaj sirijske vojske – navodi IDF.

Vojska je objavila i snimak na kome se navodno vidi kako granata pogađa stražarsko mesto sirijske vojske na jugu zemlje.

IDF je navela i da je nekoliko raketa ispaljeno iz Libana na Kirjat Šmonu.

Izraelski lovci gađali su prethodnog dana ciljeve u blizini sirijske prestonice Damaska ​​sa šest navođenih bombi.

– Dva taktička lovca F-15 izraelskih vazduhoplovnih snaga delovala su s okupirane Golanske visoravni i bez ulaska u sirijski vazdušni prostor napali sa šest vođenih bombi ciljeve u blizini Damaska – rekao je ruski kontraadmiral Vadim Kulit na brifingu Centra za pomirenje zaraćenih strana u Siriji.

Dodao je da je sirijska PVO presrela neke od bombi i da su dva sirijska vojnika povređena.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter