Izvor: Agencije
30.09.2023 u 18:52
0

ILON ZARATIO SA NEMAČKOM VLADOM: „Da li je javnost svesna da ovo ne može ovako, ti ljudi se bore za goli život zagrmeo milijarder“

Nemačka vlada je prekorila vlasnika platforme X Ilona Maska nakon što je on kritikovao nedavni rad spasilačkih brodova za migrante kojima rukovode nemačke humanitarne grupe u Sredozemnom moru.

Mask je sinoć podelio video koji prikazuje migrante i humanitarne radnike na čamcu.Desničarske snage koje su postavile sadržaj na platformi X, pohvalile su krajnje desničarsku stranku Alternativa za Nemačku, koja je zauzela tvrd stav po pitanju migracija.

KAŽU DA NE MOGU VIŠE PO STAROM“: Nemačka uvodi mere i kontrole zbog ogromnog broja migranata

„Da li je nemačka javnost svesna ovoga?“ zapitao se Mask u repostu. Nemačko savezno Ministarstvo inostranih poslova odgovorilo je Masku direktno na platformi X napisavši da jeste i da se to zove spasavanje života.

Mask je odgovorio da sumnja da nemačka javnost podržava akcije nevladinih organizacija koje preuzimaju tražioce azila sa brodova koji nisu sposobni za plovidbu u Sredozemnom moru. On je, takođe, istakao da dovođenje spasenih migranata na italijansku teritoriju brodovima kojima upravljaju nemačke humanitarne grupe sigurno predstavlja kršenje suvereniteta Italije.

„Dakle, zapravo ste ponosni na to. Zanimljivo“, napisao je Mask Ministarstvu spoljnih poslova, dodajući da misli da takve pomorske operacije imaju „vibracije invazije“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter