Izvor: Tanjug
05.04.2023 u 21:44
2

„ISTORIJSKA POMOĆ“: Zelenski se zahvalio Poljskoj!

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski je tokom današnje posete Varšavi zahvalio Poljskoj na "istorijskoj pomoći", ukazavši da zvanična Varšava pomaže da se oformi koalicija zapadnih sila koja bi obezbedila Ukrajini borbene avione, kao što je doprinela da se nabave tenkovi za ukrajinsku vojsku

Tokom govora na trgu u Varšavi, Zelenski je rekao da Rusija neće pobediti Evropu dok Ukrajina i Poljska stoje „rame uz rame“.

Predsednik Ukrajine zahvalio je Poljskoj na njenoj „istorijskoj pomoći“ u prikupljanju zapadne pomoći za njegovu zemlju.

ZELENSKI NE KRIJE STRAH I STREPNJU: „Odgovarajuće odluke u slučaju rizika od opkoljavanja u Bahmutu!“

Zelenski je rekao da se ukrajinske snage i dalje bore za grad Bahmut, ali da bi mogle i da se povuku „u slučaju da se suoče sa rizikom da budu odsečene“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„ISTORIJSKA POMOĆ“: Zelenski se zahvalio Poljskoj!”

  1. Zelenski kao da zeli da mu se svi muskarci uniste u ovom ratu, sta ce posle sa silnim zenama i decom bez muskaraca . Nemojte vise traziti oruzja zar ovo nije bilo dosta , sto vise oruzja to gore , izgleda da to ne shvataju ni ovi koji naoruzavaju a tek sto ih je bas briga za Ukrajinske muskarce to posebno , sta je cilj naoruzavanja , valjda su svesni da je kraj stradanje Zemaljske kugle, idu kao na ono kada stigne racun u kafani ko ce prvi da zavuce ruku u dzep i da plati racun a racunaju u ovom slucaju na dobro srce Pravoslavaca, ko vele odustace, nece ovog puta jer je i njihovo dupe u procepu zbog potpuno pogresne politike koju neki vode vec dugo godina po svetu . Tesko ovog puta .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter