Izvor: Alo.rs
08.11.2023 u 21:05
0

IVANKA TRAMP IDE NA SUD: Ćerka ključni svedok u slučaju protiv Donalda Trampa

Presuda da Ivanka Tramp mora da svedoči doneta je više nedelja nakon početka suđenja po tužbi državnog tužioca Njujorka Letiše Džejms protiv bivšeg predsednika Donalda Trampa, sinova Dona mlađeg i Erika, Trampove organizacije i nekih rukovodilac.

Ivanka Tramp počela je sa svedočenjem u građanskoj parnici protiv svog oca Donalda Trampa, braće i porodičnog preduzeća po optužbama za prevaru, preneo je Si-En-En. Presuda da Ivanka Tramp mora da svedoči doneta je više nedelja nakon početka suđenja po tužbi državnog tužioca Njujorka Letiše Džejms protiv bivšeg predsednika Donalda Trampa, sinova Dona mlađeg i Erika, Trampove organizacije i nekih rukovodilaca.

STIGAO BRUTALAN TRAMPOV ODGOVOR: Zelenskom se neće svideti – ratne sekire

Nakon što je njeno ime skinuto iz slučaja pre nekoliko meseci, njeni advokati i odbrana tvrdili su da Trampova ćerka ne bi trebalo da svedoči, napominjući da se odselila iz Njujorka i napustila posao u Trampovoj organizaciji 2017. godine.

Advokati su tvrdili da bivša izvršna potpredsednica Trampove organizacije ima relevantne informacije.

Sudija Artur Engoron stao je na stranu države, pozivajući se na dokumente koji pokazuju da Ivanka Tramp ima vlasničke ili upravljačke veze sa nekim preduzećima u Njujorku, kao da i dalje poseduje stanove na Menhetnu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter