Izvor: BSC Happy
09.04.2023 u 07:56
0

ARTILJERIJA, DRONOVI I VAZDUŠNI UDARI: Rat Izraela i Sirije! (VIDEO)

Izraelski avioni su u nedelju pogodili sirijske vojne ciljeve kao odgovor na rakete lansirane ka teritoriji pod kontrolom Izraela tokom noći, saopštila je izraelska vojska, dok je nasilje ponovo buknulo nakon prekogranične razmene vatre tokom nedelje.

Državni mediji u Siriji izvestili su o eksplozijama u blizini glavnog grada Damaska, dok je Izrael saopštio da su njegove snage nastavile da gađaju sirijsku teritoriju nakon što je tokom noći ispaljeno šest raketa prema Golanskoj visoravni.

Izrael je saopštio da su artiljerijski i dronovima pogodili raketne bacače, a zatim su usledili vazdušni udari na kompleks sirijske vojske, vojne radarske sisteme i artiljerijske položaje.

RATNE IGRE KINE: Tajvan sve više upozorava i moli za pomoć!

Izraelska vojska „vidi državu Siriju odgovornom za sve aktivnosti koje se dešavaju na njenoj teritoriji i neće dozvoliti bilo kakve pokušaje narušavanja suvereniteta Izraela“, navodi se u saopštenju izraelskih odbrambenih snaga.

Sirijsko ministarstvo odbrane saopštilo je da je njegova protivvazdušna odbrana odgovorila na izraelske napade i presrela neke izraelske rakete.

Rečeno je da nema prijavljenih žrtava, a samo materijalna šteta prouzrokovana udarima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter