Izvor: Tanjug
29.11.2020 u 11:44
0

JEZIVO! POLICIJA SAOPŠTILA: U oktobru više samoubistava nego preminulih od korone

Japanska policija saopštila je danas da je u oktobru zabeleženo 2.153 samoubistava, dok je od korona virusa preminulo dosad manje od 2.000 ljudi.

Od početka godine u Japanu je zabeleženo 17.000 samoubistava, a stručnjaci kažu da je usled pandemije došlo do pogoršanja mentalnog zdravlja Japanaca, što zbog dugotrajne izolacije, odvojenosti od članova porodice, nezaposlenosti i drugih finansijskih problema i nedostatka školske strukture.

OVO MORATE ZNATI

PREDSEDNIK VUČIĆ ZAKAZAO HITAN SASTANAK: Glavna tema ODNOSI u REGIONU

KRVAVI OBRAČUN IZMEĐU SUPRUŽNIKA: Žena izbola muža (30), lekari mu se bore za život!

MINISTAR RUŽIĆ ISTIČE: Obrazovanje se ne sme prekinuti

UŽAS! HOROR SE ODIGRAO NA DEDINJU: Pacijent skočio kroz prozor bolnice

KISIĆ OBJAŠNJAVA ZAŠTO SU MERE U TREĆEM TALASU SLABIJE NEGO U PRVOM: Otkriva sve o divljanju korone, ali i tome šta nas čeka

„Moramo ozbiljno da se suočimo sa realnosću“, rekao je vladim portparol Kacunobu Kato ove nedelje i pozvao ljude da traže pomoć putem telefonskih hotlajnova i društvenih mreža.

Japan tradicionalno ima visoku stopu samoubistava, ali su brojevi počeli da opadaju prethodnih godina, pre epidemije korona virusa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter