Izvor: agencije
16.03.2024 u 17:52
2

Kadirov glasao na predsedničkim izborima u Rusiji

Predsednik Čečenije Ramzan Kadirov glasao je na ruskim predsedničkim izborima, a on i njegova porodica stigli su na biračko mesto u selu predaka Ahmat-Jurt.

„Ljudi izlaze na birališta u prazničnom raspoloženju, birajući svoju budućnost za šest godina. Narod očekuje dobre rezultate“, rekao je Kadirov u video snimku, prenosi RIA.

Prema podacima izborne komisije Čečenije, na teritoriji republike otvoreno je 514 biračkih mesta, uključujući četiri privremena, koja su formirana na teritoriji vojnih jedinica.

IZBORI U RUSIJI! Da li sledi PUTINOV TRIJUMF?: Izlaznost premašila 50 odsto, glaso i Kadirov

Odziv birača u Čečeniji u 15:00 po lokalnom vremenu drugog dana glasanja bio je veći od 75 odsto. Danas je drugi dan glasanja na ruskim predsedničkim izborima, zakazanim za 17. mart 2024.

Za mesto predsednika države bore se četiri kandidata koje je registrovala Centralna izborna komisija Rusije: Leonid Slucki, Nikolaj Haritonov, Vladislav Davankov i Vladimir Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “Kadirov glasao na predsedničkim izborima u Rusiji”

  1. Moje mišljenje Kadirovovo glasanje u Rusiji značilo bi da Kazahstan hoće da se pripoji Rusiji samo se bi se čekalo odobrenje od Putina .

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta? Pa zar Kadirov jos nije umro?
    Mediji na zapadu ga ,,more,, vec vise od godinu dana. Tesko bolestan! Uskoro umire! Bubrezi mu otkazali! Ne znam se ko ce pre, dali on ili Putin, koji ce umreti od Raka od koga boluje itd. Nemacka propaganda je najsmrdljivija od svih.Da vam se prosto pripovraca, kako dezinformisu i manipuliraju svoje gradjanstvo, ispiranjem mozga 24 sati na dann, vec godinama. Bacio sam televizor na smece.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter