Izvor: TANJUG
16.11.2022 u 22:12
0

KADIROV NA METI: Ukrajina raspisala POTERNICU za liderom Čečenije!

Ukrajinska Služba bezbednosti stavila je lidera Čečenije Ramzana Kadirova na poternicu, prema informacijama dostupnim na sajtu ukrajinskog ministarstva unutrašnjih polslova.

Kadirov je označen kao „pojedinac koji se krije od istražnih tela“, a na poternici je i njegova fotografija, preneo je TAŠ.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U petak je Služba bezbednosti Urkajine saopštila da je podigla optužnice protiv Kadirova, koja ga tereti za „agresivno vođenje rata“ i „sprovođenje radnji koje imaju za cilj da promene granice ukrajinske teritorije“.

„SANJAM DA MOJA DECA POGINU U OVOM RATU“: Video obraćanje čečenskog vođe paralisalo svet! (FOTO)

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter