Izvor: sputniknews.com
28.05.2022 u 21:22
0

KADIROV OPASNO PROZVAO POLJSKU: Ta država je nastala zahvaljujući SOVJETSKOM SAVEZU, a opstala zahvaljujući RUSIJU! Nestaće ukoliko ne prestane da „truje“!

Čečenski lider Ramzan Kadirov poručio je Poljskoj da će „nestati“ ukoliko ne prestane da „truje“.

Kako je rekao, Poljska se pojavila zahvaljujući Sovjetskom Savezu i opstala zahvaljujući Rusiji, a isto tako može brzo i da nestane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LICEMERNO! Šefica Evropske komisije: MORAMO DA KUPUJEMO RUSKU NAFTU DA PUTIN NE BI PROFITIRAO! (VIDEO)

„Koliko god ukrajinski i zapadni mediji trubili o propalim pokušajima Rusije da zauzme Donbas, situacija na terenu je sasvim suprotna. Međutim, tu se s vremena na vreme oglašavaju i oni koji su donedavno ćutke uživali u sladostima Nemačke, Engleske i, po svemu sudeći, Amerike. Ovde je bezuslovno reč o Poljskoj. O zemlji koja je nastala zahvaljujući SSSR, opstala zahvaljujući Rusiji, a sada sebi dozvoljava da preti i ukorava. Poljska će nestati isto tako brzo kako je i nastala ukoliko ne prestane da truje“, napisao je Kadirov na Telegramu.

Takođe je naveo i da se istorija ponavlja, a da je cilj ruskog predsednika Vladimira Putina da to ne dopusti.

Rusija veoma dobro zna šta je to nacionalizam i kakve su moguće posledice. Za nas je specijalna vojna operacija blagorodna misija koja će staviti tačku na to crnilo. Oslobodićemo Donbas i celu Ukrajinu od te gnusne pojave. Samo je pitanje vremena“, zaključio je Kadirov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter