Izvor: TANJUG
24.09.2023 u 10:23
1

„KAKVU KORIST IMAMO OD TOGA?“ Desantis protiv ulaska Ukrajine u NATO

Kandidat za predsednika SAD Ron Desantis protivio se članstvu Ukrajine u NATO.

„IGRAMO OPASNU IGRU“: Dramatično upozorenje pukovnika oružanih snaga SAD

Po mom mišljenu, članstvo Ukrajine u NATO nije u našem interesu. To će za nas značiti više obaveza, a ako bude više obaveza kakvu korist imamo od toga?– rekao je kandidat za predsednika SAD i guverner Floride Ron Desantis.

On je takođe napomenuo da Vašington ne bi trebalo da daje beskrajne količine sredstava kijevskim vlastima, te da finansiranje Ukrajine može biti opravdano samo ako dovede do okončanja sukoba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„KAKVU KORIST IMAMO OD TOGA?“ Desantis protiv ulaska Ukrajine u NATO”

  1. Njima ne treba okoncanje sukoba . Oni hoce jos jaci sukob da bi oslabili Ruju ali da ovi ne uptrijebe atomsko oruzje nema od toga nista sve ovo ide po planu kako su planirali i jedni i drugi i ptice na granama znaju koji su planovi zlih vlastodrzaca

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter