Izvor: Kurir.rs
07.02.2023 u 13:09
0

KAMERA SNIMILA POGLED DEVOJČICE KAD JE UGLEDALA SPASIOCA: Snimak iz ruševina u Siriji za nekoliko minuta obišao svet! (VIDEO)

Devojčica je odmah prevezena u bolnicu kako bi joj što pre ukazali lekarsku pomoć.

Spasioci su tokom noći nastavili potragu za preživelima u razornim zemljotresima koji su pogodili Tursku i Siriju, po hladnoći, kiši ili snegu, ponekad i golim rukama, kako bi spasili svaki mogući život.

SPASENA BEBA IZ BUNARA! Nakon 18 sati agonije spasioci su plakali od sreće (VIDEO)

Nakon nekoliko sati mukotrpne potrage, sirijski spasioci izvukli su devojčicu iz ruševina, a kada su je zatekli bila je prašnjava i imala je tragove krvi na sebi, ali na sreću dete je bilo svesno.

Kamera je uspela da zabeleži njen pogled u trenutku kada je ugledala spasioce, a taj snimak obišao je svet i niko nije ostao ravnodušan na ovaj bolan prizor.

Devojčica je odmah prevezena u bolnicu kako bi joj što pre ukazali lekarsku pomoć.

Podsetimo, razoran zemljotres jačine 7,8 stepeni pogodio je Tursku u ponedeljak tokom ranog jutra, a nakon sat vremena usledio je još jedan razoran udar jačine 6,7. Ovo je prouzrokovalo velika razaranja i u susednoj Siriji gde je najviše stradao grad Al Bab.

Podrhtavanje tla osetilo se i u ostalim delovima Turske, u Gruziji, Jermeniji, Kipru, a ono je nastavilo da podrhtava i danas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter