Izvor: Kurir.rs
03.05.2023 u 14:32
0

EVO ŠTA KREMLJ PORUČUJE: „Kijev pokušao da ubije Putina, predsednik Rusije nepovređen“

Ruska strana zadržava pravo da odgovori na ovaj napad gde i kada bude smatrala da treba, navela je agencija.

Kijev je pokušao da izvede napad dronovima na rezidenciju predsednika Rusije Vladimira Putina u Kremlju, saopštila je danas administracija ruskog predsednika. Moskva je akcije Kijeva ocenila planiranim terorističkim aktom i pokušajem ubistva predsednika Rusije, uoči Dana pobede i parade 9. maja.

KREMLJ NIJE OBAVEŠTEN? Oglasio se Peskov o misiji Vatikana za rešavanje sukoba u Ukrajini

„Dve bespilotne letelice bile su usmerene na Kremlj. Kao rezultat blagovremenih dejstava vojske i specijalnih službi korišćenjem radarskih sistema za ratovanje, uređaji su onesposobljeni“, navodi se u saopštenju.

U napadu niko nije povređen, a raspored rada šefa države nije promenjen. Portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov izjavio je za rusku agenciju da Putin nije bio u Kremlju u vreme napada ukrajinskih dronova i da danas radi u svojoj rezidenciji u Novo-Ogarjevu.

Planovi za održavanje parade na Crvenom trgu 9. maja ostaju na snazi, rekao je portparol Kremlja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter