Izvor: Tanjug
02.03.2024 u 15:43
0

KOBNO? NORVEŠKA UZDRMANA Operisan kralj Harold! Doktori se bore za njegov život

Norveškom kralju Haraldu uspešno je danas ugrađen danas pejsmejker u bolnici u Maleziji nakon što mu je pozlilo dok je boravio na odmoru u toj zemlji, saopštila je norveška kraljevska palata.

U saopštenju se navodi da je norveškom kralju ugrađen pejsmejker nakon što je imao nizak broj otkucaja srca, objavio je Rojters. Ističe se da je odluka o ugradnji pejsmejkera doneta ranije danas i da se kralj oseća dobro nakon intervencije.

Kralj Harald (87) bio je na privatnom odmoru u Maleziji kada se razboleo od infekcije ranije ove sedmice. Harald je kralj od 1991. godine kada je nasledio oca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter