Izvor: Sputnjik
13.08.2023 u 09:28
1

„SJAJNA“ POLITIKA NACISTIČKOG VOĐE, BITNO JE DA JE NJEMU SVE SMEŠNO: Evo koliko je UKRAJINA imala stanovnika, a koliko ima sada – BROJ ĆE VAS ŠOKIRATI

Samim tim, kako kaže, otpadaju maksimalistički ciljevi Kijeva i Zapada. Kao razloge navodi činjenicu da je u ključnom aspektu ovog rata, artiljeriji, odnos između Rusije i Ukrajine jedan prema deset.

Takođe, važan je i demografski aspekt: Ukrajina je u poslednjim popisu imala 38 miliona stanovnika, a po podacima koje navodi Miršajmer, preko osam miliona Ukrajinaca je napustilo zemlju što znači da to sada ima ispod 30 miliona stanovnika.
Resursi Ukrajine zato nisu takvi da ona može da izdrži dugi rat, a i američki profesor smatra da će Zapad podržavati Ukrajinu onoliko dugo koliko to njemu ne bude preskupo. Onog trenutka kad to postane previše skupo zbog unutarpolitičke dinamike, ekonomije tog trenutka će se tražiti neko rešenje i izlaz.
Dobrosavljević skreće pažnju i na predstojeći samit BRIKS-a kao i na činjenicu da je još 23 zemalja zainteresovano za članstvo u tom bloku.
 – Pred našim očima se stvara nova arhitektura sveta i u toj arhitekturi svako traži svoje mesto, svi oni u novoj konstelaciji odnosa žele da pokažu da su u kapacitetu da utiču na stvari od globalnog značaja – uveren je ekspert.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„SJAJNA“ POLITIKA NACISTIČKOG VOĐE, BITNO JE DA JE NJEMU SVE SMEŠNO: Evo koliko je UKRAJINA imala stanovnika, a koliko ima sada – BROJ ĆE VAS ŠOKIRATI”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter