Izvor: BSC HAPPY/ALO
27.11.2023 u 10:19
0

KONTRAOFANZIVA JE PROPALA! Ukrajinski general priznao da su u ćorsokaku

Generalštab Oružanih snaga Ukrajine strahuje od širenja zone sukoba izvan istoka i juga zemlje – objavio je američki televizijski kanal ABC News pozivajući se na ukrajinskog general-potpukovnika Sergeja Naeva.

Još je prenela: „Naev je upozorio da bi, ako Rusija nastavi da povećava proizvodnju oružja i unapređuje vojne tehnologije uz pomoć svojih saveznika, zona sukoba ponovo bi mogla da se proširi izvan istoka i juga“.

Naev je dodao da se ukrajinska armija priprema za tu mogućnost. Izgradnjom novih fortifikacija i dodatnom obukom trupa.

„RUSIJA NEĆE IZGUBITI“: Orban poručio da Zapad uzalud finansira Ukrajinu

Ocenio je da ukrajinske oružane snage nisu uspele da postignu uspeh u kontraofanzivi zbog poboljšanog naoružanja ruskih trupa.

Priznao je da ruska vojska aktivno koristi svoju vazdušnu nadmoć.

Gotovo istovremeno je kijevska televizija 1+1 objavila da je ukrajinska vojska dosad imala preko milion i 100.000 poginulih i nestalih.

Plasirala je taj podatak u formi kajrona koji je ubrzo bio uklonjen. Uz objašnjenje da je to bila „greška prilikom unošenja podataka“.

Bivši ukrajinski premijer Nikolaj Azarov tim povodom je izjavio da je kajron nestao po nalogu kabineta Vladimira Zelenskog.

Početkom novembra je glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Valerij Zalužni izjavio da je ratni sukob zašao u slepu ulicu i da neće biti proboja ruskih odbrambenih linija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter