Izvor: Alo.rs
18.12.2023 u 12:16
0

LOJD OSTIN STIGAO U IZRAEL: Američki ministar odbrane razgovara sa izraelskim zvaničnicima

Ministar odbrane SAD Lojd Ostin je doputovao u Izrael, a očekuje se da će sa izraelskim zvaničnicima razgovarati o smanjenju napada izraelske vojske na Pojas Gaze.

Ostin će sa zvaničnicima Izraela razgovarati i o prelasku na ograničeniji sukob, rekli su američki zvaničnici koji su doputovali zajedno sa Ostinom.

Ostin je snažno podržavao pravo Izraela da se brani nakon napada Hamasa 7. oktobra, ali je i ukazivao na veliki broj civilnih žrtava u Pojasu Gaze.

STRELJANI CIVILI, HLADNOKRVNO KRVOPROLIĆE U PAROHIJI: Izraelski snajperista ubio majku i ćerku

Viši američki zvaničnik rekao je novinarima koji su putovali sa Ostina da će on razgovarati sa izraelskim zvaničnicima o planovima da Izrael pređe u sledeću fazu rata. Zvaničnik je istakao da SAD imaju interes da podrže Izrael u planiranju da završi velike kopnene operacije u Pojasu Gaze i da pređe u novu fazu.

Ostin bi trebalo da se sastane sa izraeskim premijerom Benjaminom Netanijahuom i ministrom odbrane Joavom Galantom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter