Izvor: Tanjug
18.12.2023 u 11:52
2

„NAŠA BRATSKA SRBIJA“: Peskov čestitao predsedniku Vučiću na pobedi

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da Kremlj pažljivo prati izbore u Srbiji, pozdravlja uspeh stranke predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nada se da će to pomoći daljem razvoju odnosa.

– To je isključivo unutrašnja stvar Srbije, nama prijateljske, bratske Srbije. Naravno, pozdravljamo ovaj uspeh gospodina Vučića i nadamo se da će to doprineti daljem razvoju republike, rekao je Peskov.

Dodao je da se Moskva nada da će biti nastavljeno dalje jačanje prijateljstva dve zemlje, uzajamnog poštovanja i obostrano korisnih odnosa.

NOVI REZULTATI RIK-A U 11 SATI: Apsolutnu većinu ima lista Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane sa 46,79 odsto

Na parlamentarnim izborima juče održanim u Srbiji, prema podacima RIK-a na osnovu podataka sa 7.886 od ukupno 8.273 biračka mesta, najviše glasova osvojila je izborna lista „Aleksanadar Vučić – Srbija ne sme da stane“ i to 46,78 odsto.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„NAŠA BRATSKA SRBIJA“: Peskov čestitao predsedniku Vučiću na pobedi”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter