Izvor: HappyBSC
01.04.2022 u 21:32
0

LOTO DOBITNICA POMOGLA LJUDIMA IZ UKRAJINE: Suzana je upoznala porodicu preko interneta i PROMENILA IM ŽIVOT!

Suzana Herdman, nekadašnja frizerka koja je 2010. godine osvojila na Lotou čak 1,4 miliona dolara odlučila je da pomogne jednoj porodici izbegloj iz Ukrajine.

Suzana je porodici ponudila krov nad glavom. 

Ponudila je prazne sobe u svom domu porodici koju čine otac, majka i njihovo četvorogodišnje dete koji se trenutno nalaze u nemačkom izbegličkom kampu u koji su izbegli nakon što je njihov dom oštećen u sukobima u Ukrajini.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ova porodica se nada da će se uskoro useliti u dom u kom ona živi sa svojim suprugom Endrjuom u Severnom Joškširu.

– Samo sam želela da pomognem, srce mi se cepalo dok sam gledala fotografije i snimke na vestima – rekla je za Mirror.

– Znala sam da su oni porodica koja treba da dođe kod nas, kada sam ih upozorila da ja živim daleko, a oni su mi odgovorili da im to nije važno sve dok su bezbedni i dok im rakete ne nadleću iznad glave. Stalno nam se zahvaljuju. Mislim da svi treba da pomažemo jedni drugima i budemo ljubazni – rekla je Loto dobitnica.

Poznata po dobrim delima

Suzana porodici još uvek nije saopštila da je ranije dobila na lutriji jer nije želela da neko odluči da dođe kod nje samo zbog novca. Ranije je već prikupljala i donirala novac za istraživanje različitih oblika raka, a uz to vodi Fejsbuk stranicu za suzbianje suicida.

Pre nekoliko nedelja počela je da prikuplja novac za ukrajinske izbeglice, a onda je zajedno sa svojim prijateljem odlučila da pošalje pet kamiona pomoći Ukrajini.

Međutim, ona je odlučila da mora da uradi nešto više. Odlučila je da u svoj dom primi ovu tročlanu porodicu koja je pobegla iz ratom razorene Ukrajine.

– Pojavilo se nekoliko grupa u kojima su ljudi iz Ukrajine pisali o sebi i molili ljude da im pruže pomoć i krov nad glavom, tako sam i upoznala ovu porodicu. Popunila sam sve formulare i čekam da im bude odobreno da dođu kod mene – rekla je.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter