Izvor: kurir.rs
16.01.2024 u 19:56
0

MAJKA MONSTRUM: Ćerkama prala kosu toksičnim rastvorom?! Jedna u komi, drugu oživljavaju

Dve devojčice od 3 i 4 godine hospitalizovane su u teškom stanju u rumunskom gradu Jašiju nakon što im je majka oprala glavu toksičnim rastvorom.

Jedna je u komi, a lekari drugu pokušavaju da reanimiraju, navode lokalni mediji.

Policija je saopštila da je majka oprala kosu devojčicama nepoznatom otrovnom supstancom.

UZNEMIRUJUĆE: Krokodil ščepao devojčicu i odvukao je… (VIDEO)

Incident se dogodio u utorak popodne u selu Turgus Frumos u opštini Lungani, a na mesto nesreće je poslat helikopter SMURD.

– Policijske službenike pozvala je žena nakon što je oprala glave svojoj trogodišnjoj i četvorogodišnjoj devojčici sredstvom koje im je nanelo povrede. Dvoje dece je vozilom Hitne pomoći odvezeno u bolnicu. Sprovode se uviđaji kako bi se utvrdile sve okolnosti pod kojima se incident dogodio – rekli su predstavnici policije okruga Jaši.

Tri devojčice, podsetimo, nedavno su primljene u bolnicu u Temišvaru u teškom stanju nakon što su im majke oprale kosu sredstvom za uništavanje parazita kod ovaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter