Izvor: Alo.rs
09.08.2023 u 22:07
1

MASK PODRŽAVA TRAMPA? Sud dao nalog za pretres naloga, Tviter odbio da se povinuje!

Američki specijalni tužilac koji istražuje Donalda Trampa, dobio je sudski nalog za pretres Tviter naloga bivšeg predsednika, a kompanija je odbila da se povinuje odluci, navodi se u danas izdatom mišljenju Apelacionog suda.

TRAMP PREDVIĐA: Sledeće nedelje slede nove optužnice protiv mene

Apelacioni sud okruga Kolumbija potvrdio je odluku federalnog sudije da takav potez Tvitera, sada pod imenom Iks, smatra nepoštovanjem i kaznio ga sa 350.000 dolara, preneo je Rojters.

Napominje se da u ovim okolnostima, sud nije zloupotrebio svoje diskreciono pravo.

U mišljenju suda navodi se da je nalog povezan sa istragom o događajima oko opsade američkog Kapitola 6. januara 2021. od  Trampovih pristalica, dok je on još bio predsednik.

Tramp je, u postu na svom sajtu, rekao da mu je Ministarstvo pravde „tajno napalo nalog na Tviteru, kako ne bi bio obavešten o velikom udaru na njegova građanska prava“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MASK PODRŽAVA TRAMPA? Sud dao nalog za pretres naloga, Tviter odbio da se povinuje!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter