Izvor: Informer
09.11.2023 u 13:17
0

MISLILI STE DA JE HAMAS GOTOV – TEK SADA KREĆE RAZARANJE: HEZBOLAH nabavio NAJMOĆNIJE RUSKE RAKETE – IZRAEL neće znati ŠTA GA JE SNAŠLO!

Moćne ruske protivbrodske rakete koje je nabavio Hezbolah daju mu mogućnost da ostvari prikrivenu pretnju američkim ratnim brodovima, objavio je "Euraktiv" pozivajući se na svoje izvore.

Lider Hezbolaha Sajed Hasan Nasralah upozorio je Vašington da njegova grupa sprema „nešto“ za američka plovila raspoređena u regionu otkad je izbio sukob Hamasa Izraela.

Dva izvora u Libanu, upoznata sa arsenalom Hezbolaha, tvrde da su u pitanju rakete „Jahont“ sa dometom do 300 kilometara.

„Euraktiv“ piše kako je Hezbolah nabavio rakete u Siriji, ali nikada nije potvrdio da poseduje oružje.ž

IZRAELSKI PONOS TENK MERKAVA UNIŠTEN U ROKU OD 30 SEKUNDI: HAMASOVAC sve SNIMIO IZ PRVOG LICA! VIDEO

Vašington je u Sredozemnom moru rasporedio dva nosača aviona i prateće brodove, a Nasralah je poručio kako ih to ne plaši.

– Pripremili smo se za flote kojima nam pretite – poručio je on.

Izvor „Euraktiva“ tvrdi kako su se sposobnosti Hezbolaha da gađa brodove razvile od 2006. godine, kada je grupa prvi put pokazala kako može da pogodi izraelski ratni brod.

Hezbolah čuva svoj arsenal i način na koji je nastao obavijen velom tajne. U retkim komentarima na ovu temu 2021. godine, Nasralah je objasnio kako je grupa preko Sirije nabavila ruske protivtenkovske rakete Kornet.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter