Izvor: Tanjug
19.05.2022 u 22:24
0

MOSKVA PONUDILA REŠENJE Sankcije koče Rusiju da snabdeva energentima i hranom ostatak sveta!

Zamenik predsednika Saveta za bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev ocenio je da Rusija ima sve mogućnosti da spreči prehrambene krize.

„Još niko nije ubrao žetvu preko TV i interneta. Za to su potrebne njive i poljoprivredna oprema, đubrivo i ruke naviknute da seju hleb, a ne da potpisuju glupe odluke“, napisao je Medevedev na Telegramu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, Rusija to zna da uradi, ima sve mogućnosti da obezbedi da druge zemlje imaju hranu i da ne bude prehrambenih kriza.

„Samo ne treba ometati naš rad“, dodao je Medevedev, prenosi RIA Novosti.

AMERIKANCI PONOVO PROVOCIRAJU „Rusi koriste hranu kao oružje, verovatno misle da će tako postići ono što invazija nije!“

Ukazao je da će zemlje koje uvoze rusku pšenicu i druge prehrambene proizvode imati teškoće bez ruskih zaliha.

Prema oceni Medevedeva, još jednom se potvdilo da su sve sankcije bezvredne kada je reč o vitalnim stvarima – snabdevanju energentima i hrani.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter