Izvor: Broj poginlih porastao na 10
28.06.2023 u 14:44
0

PESKOV O NAPADU NA KRAMATORSK: Rusija ne gađa civilnu infrastrukturu

Rusija ne gađa civilnu infrastrukturu u Ukrajini, izjavio je danas portparol Kremlja, Dmitrij Peskov, komentarišući navode Kijeva o ubistvu civila u ruskom raketnom napadu u Kramatorsku.

„Rusija nije gađala civilnu infrastrukturu, napadi su izvedeni na objekate koji su na neki način povezani za vojnom infrastrukturom“, rekao je Peskov, a prenosi TASS.

Broj poginulih u ruskom raketnom napadu na restoran u ukrajinskom gradu Krematorsku porastao je na deset, nakon što su u ruševinama pronađena još dva tela.
Kako navodi, među stradalima je četvoro dece.

Policija je saopštila da je u napadu ranjena 61 osoba. Iz ruševina je spaseno osam osoba, a veruje se da su još tri zarobljene pod ruševinama, rekla je portparolka hitne službe za Donjecku oblast, Veronika Bakhal.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter