Izvor: BSC Happy/Kurir
29.07.2023 u 12:31
22

NAPUŠTANJE EVROSPKE UNIJE – uskoro bi moglo da postane realna alternativa za Mađarsku

Andraš Simor, bivši guverner Mađarske narodne banke, upozorio je da bi napuštanje Evropske unije uskoro moglo da postane realna alternativa za Mađarsku.

Simor je izjavio da je napuštanje Unije moguće, iako se čini kao malo verovatan scenario.

– To je mogućnost. Ako je prošle godine šansa za napuštanje EU bila deset odsto, sada je ona porasla na 20 ili 30 odsto – rekao je on.

Simor je upozorio da je u Mađarskoj došlo do rasta inflacije jer je EU stopirala 30 milijardi evra namenjenih Budimpešti.

– Bojim se da bi vlada mogla da izvrši manevar i dovede državu u situaciju kada će izlazak iz EU postati prava alternativa – dodao je on.

PORUKA ORBANA SA NATO SAMITA: „Ukrajini treba isporučiti mir, a ne oružje“

EU je zamrzla fondove za Mađarsku zbog politike premijera Viktora Orbana u vezi sa sputavanjem slobode medija, mešanja u nezavisnost sudske vlasti, kao i antiimigrantskih zakona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

22 thoughts on “NAPUŠTANJE EVROSPKE UNIJE – uskoro bi moglo da postane realna alternativa za Mađarsku”

  1. Многи од нас су свесни да ми нећемо доживети улазак у ЕУ-ју,али
    наша деца,…сирота наша деца,….!?

    17
    2
    Odgovori
  2. Čovek jednostavno voli svoju državu,ne želi da pomaže nikom,pogotovu ne davajući nekom oružje,da bi navodno izgradio mir.Bravo Orbane…!

    37
    2
    Odgovori
  3. Joj cuvajte se Orbane , da ste zdravi i zivi jos 100 godina , znate na sta su sve spremni . Samo zamisliti sta bi se sve morbidno moglo destiti da postave nekog nacistu u Madjarskoj ,

    25
    2
    Odgovori
  4. Po komentarima Srbi se raduju Orbanovim glupostima i priželjkuju propadanje EU .a znaju i sami da su zaobišli Orbana i Mađarsku i našli utočište u civilizovane i bogate zemlje zapadne Evrope ,nešto nijesam čuo da odlazite u Rusiju. ,, Što se krivo rodi vrijeme ne ispravi „

    0
    4
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter